top of page

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ для працівників ЗДО

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем закладу дошкільної освіти – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника закладу дошкільної освіти, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

28 вересня в нашому ЗДО «Сонечко», яким завідує Терлецька В.І., розпочалися урочистості з нагоди свята. Увазі гостей та учасників заходу були представлені розмаїття творчих наробок «Осінні барви», в якій взяли участь всі працівники закладу.

Святковий капусник "У колі друзів" розпочала завідуюча, яка сердечно привітала всіх вихователів і працівників закладу з професійним святом та побажала міцного здоров`я, мудрості, наснаги, терпіння.

Капусник продовжили вчитель-логопед Слесар Н.І. та соціальний педагог Торчинська А.А. та працівники закладу. З цікавими іграми, піснями,танцями, гуморесками веселили всіх присутніх.

Працівники за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу виховання дошкільнят та з нагоди професійного свята були нагородженні грамотами .

Найкращі, добрі, теплі слова подяки були сказані цього дня на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Привітала своїх колег і запрошена на свято ветеран праці Андріяшина Н.О., яка свого часу багато років працювала з дошкільною освітою.


Архив
bottom of page