top of page

Обіймайте своїх дітей!

Що можна дати найцінніше своїм дітям, своїм найближчим людям, які прийшли, щоб зробити Ваше життя глибшим, багатшим? Можна дати їм своє тепло, тепло свого серця, свого голосу, свого тіла, своїх рук. ❤️ Не потрібно чекати особливого приводу, щоб обійняти свою дитину. Цей привід є завжди, просто тому що вона живе поруч з Вами, тому що є у Вашому житті. Не важливо народився у Вас син або дочка. Просто обіймайте свою дитину, завжди, кожен день. Без причини, без приводу, без особливого випадку. Не важливо якого віку ваша дитина. Просто обіймайте її і говоріть, що любите її. Просто тому, що вона є на Землі!

Якщо Ви думаєте, що таким чином можна щось зіпсувати, Ви дуже помиляєтеся. Неможливо перебільшити віддачу тепла свого серця. Обійми захищають людину, дають їй любов, прийняття, тепло, радість, енергію, любов до себе, прийняття свого тіла, своєї сутності, розуміння і відчуття любові, Вашої участь в її долі. Це формує її ставлення до себе в тому числі і її стійкість і силу для майбутнього дорослого життя. Так, прості обійми роблять так багато. Ви просто передаєте через свій дотик свою любов до неї, стверджуєте її силу. Я не пишу про жалість до дитини через обійми або нав'язливість до своєї дитини, я пишу про важливий спосіб ДАТИ свою любов дитині. Тіло це

дуже важливо. А так як зв'язок між тілом, почуттями і свідомістю нерозривний - Даруйте свою любов через обійми. 🙈 Якщо у Вас є бар*єр на таке спілкування зі своєю дитиною, запитайте себе: Як я зупиняю свій потік любові в цьому прояві, якими словами? Якими думками? Ці ідеї йдуть з голови. З серця йде тепло і обійми. Іноді не потрібно навіть багато говорити або розпитувати свого сина чи дочку, досить просто обійняти. Багато батьків недооцінюють тілесний контакт зі своєю дитиною. А він дуже важливий. Деякі клієнти в дорослому житті говорять про те, що найбільше не вистачало тепла в дитинстві від своїх батьків через обійми. Обійми - це цілющий еліксир для людини! Зверніть увагу на цю доступну Вам щодня і щохвилини можливість, для зміцнення відносин зі своєю дитиною.


Архив
bottom of page